Kluster Interieurbouw

Zuidoostbeemster, Volgerweg jasmijngrotenhuis 10 oktober 2023

OVER DIT PROJECT

Zuidoostbeemster, Volgerweg

Zuidoostbeemster, waar rust en groen zich om je heen strekken als een warme omhelzing. Hier bevindt zich een prachtige woonplek, doordrenkt met stijl en ontworpen met liefde door een getalenteerde interieurstylist die precies begreep wat haar klant verlangde.

Deze woning ademt een sfeer van comfort en verfijning, met een ruime woonkeuken en een woonkamer die uitnodigt tot ontspanning en gezelligheid. De keuze voor warme houttinten, stoere betonlook werkbladen en opvallende stoelen en prints creëert een unieke ambiance die het hart van het huis omarmt. Het is de perfecte plek om samen met dierbaren te genieten van een smakelijke maaltijd of om simpelweg te ontspannen na een lange dag. Dankzij de elegante stalen pui kunnen de twee ruimten moeiteloos van elkaar worden afgesloten, waardoor je in alle rust kunt genieten. Hier kan de ene helft van het gezin zich verdiepen in een boek of genieten van een spannende televisieshow, terwijl de andere helft zich toelegt op het bereiden van culinaire hoogstandjes.

In Zuidoostbeemster komen functionaliteit en schoonheid samen in perfecte harmonie. Dit huis is niet zomaar een huis; het is een oase van smaakvol design en harmonieus samenzijn, waar herinneringen worden gecreëerd en gedeeld in een omgeving die je keer op keer zal betoveren. Hier is het leven goed, en hier is thuis.

Categories: Particulier