Kluster Interieurbouw

Kerk, Andreas Schelfhoutstraat Sylvana Schaasberg 28 november 2023

OVER DIT PROJECT

Kerk, Andreas Schelfhoutstraat

Een veelzijdig project waar diverse kleuren, materialen en stijlen samenkomen, met als startpunt deze prachtige keuken. De keuken/eetruimte heeft een donkere basis van gefineerd eiken, in de kleur Farrow & Ball Railings no. 31. Bronskleurige tegeltjes voegen een opvallend contrast toe. Het kookeiland, ook met eiken kastjes, krijgt een geheel andere uitstraling door het blad. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een wijnkoeler, combi-stoomoven, multifunctionele oven, koel- en vriesruimte, en een 90 cm brede vlakinbouw kookplaat.

In dezelfde ruimte bevindt zich een vitrinekast van gefineerd eiken, afgewerkt in dezelfde kleur als de vloer. De kaderdeuren hebben de kleur RAL 9004 en het glas is gelaagd helder.

Plotseling verschuift de sfeer in de gang, trap, kasten en woonkamer naar één enkele blauwige kleur, F&B de Nimes no. 299. Gedurfd, maar tegelijkertijd rustgevend. De andere zitkamer heeft kasten in gespoten MDF, in de oranje/rozige kleur van Little Green, Blush 267. Het kleurverloop in dit project is naadloos.

Een diepere tint wordt toegepast in het toiletmeubel, MDF gespoten in de kleur van Little Green – Red Earth 64, met messing knopjes die hier perfect op passen. Garderobekasten en het dressoir, vervaardigd van gespoten MDF in de kleur van Farrow & Ball Mizzle no. 266, vallen weg tegen de muren met dezelfde kleur. Achter deze kasten heb je alle ruimte om jouw spullen weg te werken, wat resulteert in een opgeruimde en rustige kamer.

De badkamer straalt luxe uit met ovale goudkleurige frames, gouden kranen en eikenhouten details. De tegel op de muur is zorgvuldig gekozen bij de kleur van het badmeubel en de fronten van het bad, Farrow & Ball Pigeon no. 25. Een oase van rust, zowel ’s avonds voor het slapengaan als ’s morgens bij het ontwaken. De wensen van de klanten zijn nauwgezet opgevolgd, en het team is trots op het prachtige eindresultaat.

Dit was zonder twijfel een uitzonderlijk project, gezien de woning zich bevindt in een oude kerk die is getransformeerd door een vastgoedbedrijf, waar meerdere woningen zijn ontwikkeld. In samenwerking met de architect en interieurstyliste hebben wij opnieuw de opdracht gekregen om van deze woning een warm gezinshuis te maken, verdeeld over vier verschillende niveaus. Het resultaat is een unieke samensmelting van historie en modern comfort, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen om een harmonieus geheel te vormen.

Categories: Particulier