Kluster Interieurbouw

Ons verhaal jasmijngrotenhuis 4 juli 2023
Sinds 1993
Een verhaal van vastberadenheid en groei

Kluster Interieurbouw, een verhaal van vastberadenheid en groei, begon zijn reis in 1993 in een bescheiden schuur van slechts 45m2 op het erf bij een boer in het pittoreske Purmerend. In die begindagen werkten we met een team van slechts drie medewerkers en gebruikten we een stacaravan als onze gezellige kantine. Hoewel de ruimte beperkt was, kon onze passie voor interieurbouw niet worden ingeperkt.

Toch begonnen we al snel te merken dat onze ambities en expertise groter waren dan onze knusse schuur kon herbergen. Het was duidelijk dat we meer ruimte nodig hadden om onze dromen waar te maken. Daarom verhuisden we naar een nieuwe locatie, een pand van zo’n indrukwekkende 700m2. Interessant genoeg was dit pand voorheen de thuisbasis van de houtbewerking van een sociale werkplaats. Hoewel de uitstraling niet optimaal was, bood het ons enkele essentiële voordelen, zoals krachtstroom, een eigen professionele spuitcabine, handige roldeuren en meer dan voldoende ruimte om onze bedrijfsbussen naar binnen te manoeuvreren.

Bij Kluster Interieurbouw gaan we verder dan alleen het maken van interieurs; we creëren ruimtes die verhalen vertellen en mensen inspireren.
Een nieuw thuis

Gedurende zeven jaar hebben we dit pand met trots ons thuis genoemd en zijn we gestaag gegroeid naar een team van 14 toegewijde medewerkers. Maar dat was niet het einde van onze reis. In 2001 begonnen we met de bouw van ons splinternieuwe pand en in het voorjaar van 2002 namen we het in gebruik. Dit pand, bijna 2000 m2 groot, heeft ons tot op heden uitstekend gediend en bood ons de ruimte om onze ambities te verwezenlijken.

Nu, in 2023, is er een nieuwe generatie toegetreden tot de directie van Kluster Interieurbouw. Samen blijven we onze visie nastreven en blijven we trouw aan onze kernwaarden. We zijn trots op de ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt en blijven streven naar innovatie. In deze moderne tijd is duurzaamheid een van onze speerpunten geworden. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu en nemen actief stappen om milieubewust te ondernemen. Daarnaast omarmen we de mogelijkheden van geavanceerde computergestuurde fabricage om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden.

Bij Kluster Interieurbouw gaan we verder dan alleen het maken van interieurs; we creëren ruimtes die verhalen vertellen en mensen inspireren. Onze reis tot nu toe heeft ons geleerd dat vastberadenheid en passie de sleutels zijn tot succes. En terwijl we vooruit blijven kijken naar de toekomst, blijven we trouw aan onze roots en koesteren we de waarden die ons hebben gebracht waar we nu zijn.

maatwerk interieur

MAATWERK INTERIEUR

WAT WIJ DOEN