Kluster Interieurbouw

Van Breestraat Amsterdam Oud-Zuid jasmijngrotenhuis 7 september 2023

OVER DIT PROJECT

Van Breestraat Amsterdam Oud-Zuid

Welkom in Amsterdam Oud-Zuid, waar elegantie en functionaliteit samenkomen in dit prachtige huis. De badkamer straalt luxe uit met het vele gebruik van dit prachtige natuurstenen badkamer, een perfecte combinatie van moderniteit en natuurlijke schoonheid.

Dit huis is ontworpen met veel kastruimte, waardoor alles georganiseerd en netjes blijft. Een slimme roomdivider fungeert ook als hoofdbord voor het bed, waardoor een stijlvolle en praktische scheidingswand ontstaat.

Wijnliefhebbers zullen verrukt zijn over de heerlijke wijnkast die voldoende ruimte biedt voor een uitgebreide collectie.

De keuken is een waar kunstwerk, met zijn prachtige ontwerp en hoogwaardige afwerking. Donkere tinten hout worden gecombineerd met lichte materialen en natuursteen, waardoor een harmonieus contrast ontstaat dat de keuken een tijdloze uitstraling geeft.

De openhaard, uitgevoerd in natuursteen, vormt het middelpunt van gezellige avonden en voegt een warme sfeer toe aan het huis.

Een opvallende, maar toch rustgevende trap verbindt de verschillende verdiepingen van het huis op een unieke manier. Het interieur is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van eenheid en samenhang te creëren, waardoor het huis met elkaar wordt verbonden.

Kortom, dit huis is een toonbeeld van stijl, comfort en slim ontwerp. Met zijn aantrekkelijke mix van natuurlijke elementen en moderne voorzieningen, biedt het een heerlijke woonomgeving waarin u zich ongetwijfeld thuis zult voelen.

Categories: Particulier