Kluster Interieurbouw

Reset Coffee Amsterdam jasmijngrotenhuis 7 september 2023

OVER DIT PROJECT

Reset Coffee Amsterdam

In samenwerking met een van onze getalenteerde architecten hebben wij de opdracht gekregen deze kapsalon en tevens koffietent in te richten. Wij zijn verheugd om het afgeronde project met jullie te mogen delen!

Deze unieke ruimte biedt een betoverende kapperservaring gecombineerd met een heerlijk koffiehoekje om van te genieten. Bij Reset Coffee hebben we gestreefd naar een harmonieuze samensmelting van ontspanning, stijl en koffiegenot, waar elke bezoeker zich meteen thuis zal voelen.

Bij het binnentreden word je omarmd door een gevoel van kalmte en rust. De keuze voor lichte materialen is bewust gemaakt om een ruimte te realiseren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

De belangrijke wens om een opgeruimde en georganiseerde ruimte te hebben begrijpen wij dan ook goed. Deze slimme opbergoplossing zijn geïntegreerd in het interieur. De kasten bieden een perfecte oplossing voor het veilig opbergen van losse spullen terwijl daarnaast de planken zo zijn ontworpen waar je andere items tentoon kan stellen.

Naast een unieke kapperservaring, bieden zij ook een bijzonder koffiehoekje aan waar je jouw favoriete koffiedrankje kunt bestellen. Of je nu houdt van een romige latte of een krachtige espresso, tijdens deze ervaring is er voor ieder wat wils.

Categories: Zakelijk