Kluster Interieurbouw

Plantagebuurt Amsterdam jasmijngrotenhuis 10 oktober 2023

OVER DIT PROJECT

Plantagebuurt Amsterdam

Ontdek de betovering van harmonie en gezelligheid in dit project, reeds uitgevoerd voor een van onze opdrachtgevers.

In de woonkamer staat sereniteit centraal. De ruimte is ingericht met een zorgvuldig gekozen kleurenpalet dat rust en vrede uitstraalt. Een gezellige zithoek bij de openhaard nodigt je uit om te ontspannen en te genieten van warme momenten met je geliefden of juist lekker alleen met misschien wel een goed boek!

De stalen deuren verbinden de verschillende ruimten, waardoor een gevoel van eenheid en openheid ontstaat. Een adembenemend groot kookeiland met prachtig behandeld hout in een diepe, donkere kleur vormt het middelpunt van deze keuken. De nerven van het hout komen hier volledig tot hun recht.

Slim ontworpen kastenwanden in de keuken bieden niet alleen voldoende opslagruimte, maar zorgen er ook voor dat alles georganiseerd en opgeruimd blijft. De wanden zijn gehuld in zachte tinten die naadloos aansluiten op de natuurlijke elementen van hout en natuursteen. Aangevuld met op maat gemaakte messing verouderde handgrepen, vormt deze keuken een perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie.

In de badkamer ervaar je een oase van rust en ontspanning. Elk detail is met zorg uitgekozen om een zen-achtige ambiance te creëren. Dit maatwerk blijft niet alleen in de grote ruimten; ook de doorgangen zijn optimaal benut met op maat gemaakte kasten, die geïntegreerd zijn in elke hoek.

Categories: Particulier