Kluster Interieurbouw

Ace & Tate Amsterdam Van Woustraat jasmijngrotenhuis 10 oktober 2023

OVER DIT PROJECT

Ace & Tate Amsterdam Van Woustraat

Kluster Interieurbouw zijn trots op ons uitgebreide portfolio van projecten, waaronder een bijzondere samenwerking met Ace & Tate, de gerenommeerde brillenzaak die in Nederland en Europa furore maakt. Wij hebben dan ook in Nederland en Europa veel winkels mogen inrichten.

Ace & Tate staat bekend om zijn unieke concepten in elke winkel, en we hebben het voorrecht gehad om aan de inrichting van deze bijzondere optiekwinkels te werken. In dit project komt duidelijk naar voren hoe exclusief en innovatief Ace & Tate is.

De essentie van Ace & Tate is de creatieve kracht die achter elke bril schuilt. Alle brillen worden ontworpen in het Amsterdam, waarbij het hele proces, van het eerste moodboard tot het eindproduct, nauwgezet wordt begeleid. Hierdoor kunnen zij de brillen van ongeëvenaarde kwaliteit aanbieden tegen eerlijke prijzen.

Het streven naar perfectie gaat verder dan alleen het ontwerp. Ze selecteren en gebruiken alleen de allerbeste materialen, van hoogwaardig acetaat en metaal voor de monturen tot eersteklas glazen voor de ultieme kijkervaring. Dit is waar de naam Ace & Tate dan ook zijn oorsprong vindt.

Bovendien werken ze samen met enkele van ’s werelds beste leveranciers, wat betekent dat welke bril je ook kiest, je altijd kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Bij Ace & Tate gaat het niet alleen om zien, maar ook om voelen en ervaren.

Het resultaat van deze samenwerking met Ace & Tate is niet alleen een inrichting van de winkel die de ziel van het merk weerspiegelt, maar ook een ruimte die de unieke visie van Ace & Tate op brillen en mode tot leven brengt. Fotografie van de winkel, vastgelegd door de getalenteerde Wouter van der Sar, toont de harmonie tussen design en functionaliteit.

Categories: Zakelijk