Meubelspuiterij

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe uitstraling? Onze meubelspuiterij voorziet uw bedrijfsmeubels als kastenwanden, deuren en balies van een passende, frisse look die uw bedrijfsidentiteit onderstreept. Ook voor onderhoud van meubels in uw bedrijf bent u bij onze specialisten aan het juiste adres.

Versterk uw merkidentiteit

Als bedrijf kunt u kiezen voor een eigentijds trendy of juist tijdloze uitstraling. Tijdloos betekent niet bewegingloos; ook traditionele bedrijven frissen regelmatig hun uitstraling op. Waarvoor u ook kiest: u kiest voor een uitstraling die de identiteit van uw bedrijf versterkt.

Het is aan te raden een belangrijke huisstijldrager als de inrichting van uw bedrijf aan te laten sluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Hiermee kunnen wij u in onze meubelspuiterij helpen door uw meubelstukken in iedere gewenste kleur te spuiten.

De psychologie van kleur

Net zoals een foto meer zegt dan 1.000 woorden, doet een kleur meer dan woorden. Kleuren roepen in ons brein associaties en een gevoel op. Welk gevoel wilt u oproepen met uw bedrijf? Een jong, creatief bedrijf onderstreep zijn identiteit met een knaloranje vergadertafel. Een schoonheidssalon die enkel biologische producten gebruikt zet haar onderscheidende waarde kracht bij met een appeltjesgroene balie in een smetteloos witte ruimte.

Van restyling tot onderhoud van bedrijfsmeubilair

Het is interessant om te spelen met kleur in uw bedrijf. U kunt bij ons terecht voor uw restylewerk, maar ook voor kleiner spuitwerk of onderhoud van de kleur van meubels bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken onder andere aan kantoorpanden, winkelinrichtingen, schoonheidssalons en kapsalons, waarvoor wij de volgende meubelstukken in iedere gewenste kleur spuiten:

  • deuren
  • stoelen
  • tafels
  • kasten
  • keukenfrontjes
  • balies
  • kastenwanden

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het laten spuiten en overspuiten van deuren of bedrijfsmeubels? Bel 0229 – 47 95 96 voor meer informatie of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Wilt u andere meubelstukken laten spuiten? Maak het aan ons kenbaar en wij kijken of wij aan uw wensen kunnen voldoen.

 

Terug naar overzicht