Keukens

In de horeca is de keuken een sterke plek om uitstraling te geven aan het bedrijf. Met uw keuken kunt u de mogelijkheid aangrijpen uw lunchroom, eetcafé, koffiebar of restaurant te onderscheiden en in één oogopslag te laten zien wat uw kracht is. Serveert u verfijnde gastronomische hapjes, of juist stoere, robuuste gerechten? Laat het zien met uw keuken!

Durf op te vallen

Een voor uw klanten zichtbare keuken weerspiegelt uw merkidentiteit. Met een opvallende keuken die uw merkidentiteit onderstreept zult u gemakkelijker in het geheugen van uw klant blijven hangen. Dat betekent meer kans op mond-tot-mondreclame en een klant die vaker terugkomt.

Gesloten keuken

Niet alleen de zichtbare keuken verdient extra aandacht. Ook de gesloten keuken, waar hard wordt gewerkt, heeft baat bij efficiënte werkruimte en bergruimte. Uw personeel kan zo georganiseerder, hygiënischer en vlotter te werk gaan. Een win-win-winsituatie voor u, uw personeel en de klant.

Ruime keuze

Wat voor keuken u ook wenst, Kluster denkt met u mee in het ontwerpen van een keuken die perfect aansluit bij uw restaurant. U heeft ruime keuze uit materialen en kleuren voor zaken als frontjes van keukenkasten en werkbladen. Wilt u een L-vormige keuken, een kookeiland of een andere vorm keuken waar wij zelf niet op zouden komen? Het kan allemaal! 

Uitvoer

Wij zorgen voor de volledige uitvoer van het project. Dit vindt plaats van inmeten naar ontwerp, vervaardiging en tot slot het plaatsen van de keuken.

Meer weten?

Wilt u vrijblijvend de mogelijkheden van een keuken met krachtige uitstraling in uw lunchroom, eetcafé, koffiebar of restaurant met ons bespreken? Bel 0229 – 47 95 96 voor meer informatie of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Terug naar overzicht