Kastenwanden

Een eerste indruk maakt u maar één keer; of u nu een kapsalon heeft waarin u uw producten presenteert of een kantoorpand waarin u klanten ontvangt. Onze op maat gemaakte kastenwanden, ontvangstbalies en winkelinrichtingen zijn een functionele en elegenate oplossing voor presentatie en organisatie van uw bedrijf. Kluster vervaardigt geheel naar uw wens en laat het ontwerpt naadloos aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf.

Uitstraling van uw bedrijf

Wist u dat de indruk die uw klant van de uitstraling van uw bedrijf heeft, bijdraagt aan hoe uw klant over u als organisatie denkt? Een net uitziende kastenwand is medebepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. U doet er daarom goed aan bewuste keuzes te maken als het gaat om opbergmogelijkheden in uw kantoor of bedrijf.

Presenteer uw producten

Onze kastenwanden kennen naast een opbergfunctie tevens een presentatiefunctie. Dit doen wij bijvoorbeeld door de kastenwand open te werken. Ook gedeeltelijk open laten van de kastenwand is door ons maatwerk mogelijk. De presentatiefunctie van onze kastenwanden biedt bedrijven als kapsalons en schoonheidssalons uitstekende mogelijkheden om op smaakvolle wijze producten te presenteren en uit te lichten.

Tevreden werknemers

Voldoende, logische opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat uw werknemers snel en efficiënt documenten en andere kantoorbenodigdheden en apparatuur op kunnen bergen en terug kunnen vinden. Voor uw werknemers draagt dit bij aan prettige arbeidsprocessen en een prettige werkomgeving. Dit resulteert in tevreden werknemers

Maatwerk kastenwanden

De op maat gemaakte kastenwanden van Kluster zijn een uitstekende oplossing voor passende opbergruimte en fraaie presentatiemogelijkheden in uw kantoor of bedrijfsruimte. Kluster helpt u graag met het realiseren van een kastenwand die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. 

Van ontwerp tot vervaardiging

U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, uitwerken en vervaardigen van maatwerk kastenwanden, tegen een redelijke prijs. Samen met u inventariseren we uw wensen en randvoorwaarden, waarna wij aan u een ontwerp presenteren. Na uw goedkeuring gaan wij aan de slag met de uitvoering van het ontwerp van de kastenwand en leveren binnen de afgesproken termijn uw kastenwand af.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een op maat gemaakte kastenwand in uw bedrijf?
Bel 0229 – 47 95 96 voor meer informatie of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Terug naar overzicht