Bureaus

Kluster ontwerpt en maakt allerhande bureaus voor zakelijk gebruik. Onze bureaus zijn volledig aan te passen aan uw wensen, van de keuze van de poten, tot de vorm, afwerking en kleur aan toe. Gaat u voor een traditioneel bureau, of voor een trendy steigerhouten bureau met poten van steigerbuizen? Bij Kluster is door ons maatwerk alles mogelijk en aan te passen aan uw wensen.

Vorm

Naast de meest voorkomende rechthoekige vorm van bureaus, maakt Kluster ook bureaus in L-vorm. Omdat wij maatwerk leveren, kunt u uw wensen kenbaar maken, waarop wij ons ontwerp aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan extra lange bureaus, zwevende bureaus, bureaus met lades of extra hoge bureaus. Heeft u een bijzondere hoek in uw kantoor, waardoor het moeilijk is hier een bureau te plaatsen? Kluster denkt met u mee komt met een passend ontwerp.

Houtsoort

Hout is de basis waarmee wij werken wanneer wij voor u aan de slag gaan om uw bureau te vervaardigen. Er zijn verschillende soorten hout waaruit u kunt kiezen in het ontwerp van uw bureau. Zo kunt u denken aan de volgende materialen:

  • teakhout
  • iepenhout
  • eikenhout
  • grenenhout
  • larikshout

Er zijn nog veel meer soorten hout waarmee wij werken. Aansluitend bij uw wensen en de gebruikstoepassing van het bureau adviseren wij u de juiste houtsoort voor uw bureau.

Afwerking

Naast de verschillende soorten hout, biedt ook de afwerking van het hout de mogelijkheid uw bureau aan uw wensen te laten voldoen en het bureau een persoonlijke touch te geven. Wij passen verschillende soorten afwerkingen toe op het hout, zoals lakken, waxen of oliën. Ook kunt u ervoor kiezen, mits de houtsoort het toestaat, het hout van uw bureau onbehandeld te laten.  

Kleur

Indien u kiest voor een gelakte afwerking van het hout, heeft u de keuze tussen een mediumtransparante kleurlak, een dekkende kleurlak of een volledig transparante lak. Bij een mediumtransparante kleurlak blijven de nerven van het hout door de kleurlak zichtbaar. Een dekkende kleurlak maakt nerven in het hout onzichtbaar en een volledig transparante lak geeft geen kleur.

Poten

Ook de poten van de bureaus die wij ontwerpen zijn door ons maatwerk volledig aan te passen aan uw wensen. Wilt u poten in dezelfde kleur en van hetzelfde materiaal als het blad, of gaat u voor een afwijkende materiaalsoort en kleur? Helemaal van nu is bijvoorbeeld het steigerhouten blad met stalen stijgerbuizen poten.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van maatwerk bureaus voor uw bedrijf?
Bel 0229 – 47 95 96 voor meer informatie of stuur een e-mail via ons contactformulier.

 

Terug naar overzicht