Zakelijke diensten

Kastenwanden

Een eerste indruk maakt u maar één keer; of u nu een kapsalon heeft waarin u uw producten presenteert of een kantoorpand waarin u klanten ontvangt. Onze op maat gemaakte kastenwanden, ontvangstbalies en winkelinrichtingen zijn een functionele en elegenate oplossing voor presentatie en organisatie van uw bedrijf. Kluster vervaardigt geheel naar uw wens en laat het ontwerpt naadloos aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf.

 

Lees meer

Bureaus

Kluster ontwerpt en maakt allerhande bureaus voor zakelijk gebruik. Onze bureaus zijn volledig aan te passen aan uw wensen, van de keuze van de poten, tot de vorm, afwerking en kleur aan toe. Gaat u voor een traditioneel bureau, of voor een trendy steigerhouten bureau met poten van steigerbuizen? Bij Kluster is door ons maatwerk alles mogelijk en aan te passen aan uw wensen.

Lees meer

Meubelspuiterij

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe uitstraling? Onze meubelspuiterij voorziet uw bedrijfsmeubels als kastenwanden, deuren en balies van een passende, frisse look die uw bedrijfsidentiteit onderstreept. Ook voor onderhoud van meubels in uw bedrijf bent u bij onze specialisten aan het juiste adres.

Lees meer

Keukens

In de horeca is de keuken een sterke plek om uitstraling te geven aan het bedrijf. Met uw keuken kunt u de mogelijkheid aangrijpen uw lunchroom, eetcafé, koffiebar of restaurant te onderscheiden en in één oogopslag te laten zien wat uw kracht is. Serveert u verfijnde gastronomische hapjes, of juist stoere, robuuste gerechten? Laat het zien met uw keuken!

 

Lees meer