CNC Operator

Is het jouw passie om in de machinale te werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Kluster is een interieurbouw bedrijf wat al meer dan 25 jaar ervaring heeft met het leveren van interieur op maat. Kluster bevindt zich, met haar hoge kwaliteit standaard, in het hoge segment.

De klantenkring is zeer gevarieerd te noemen. Bekende en minder bekende architecten en opdrachtgevers (maar ook particulieren) hebben hun weg gevonden naar ons bedrijf en dit zorgt voor een breed scala aan opdrachten.

Kluster werkt zowel nationaal als internationaal. Reeds veel opdrachten zijn er al gemaakt en geplaatst in diverse landen in Europa. Ook in en rondom Amsterdam is Kluster vaak aan het werk om projecten te realiseren.

Voor beeldmateriaal bekijk onze Instagram: kluster_interieurbouw

In de Functie “Meubelmaker in de buitendienst” wordt er van je verwacht om zelf na te denken en met oplossingen te komen. Je bent flexibel en deinst niet terug voor een uitdaging. In de buitendienst zal je samen met je collega’s zowel bij particulieren als bij bedrijven interieur plaatsen.

Intern communiceer je voornamelijk met je collega’s in de buitendienst en de leidinggevende in de buitendienst en chef productie/werkvoorbereider.

 

Wat doet een CNC operator?

Als CNC operator bereid jij o.a. freeswerkzaamheden en de uitvoering van het CNC freeswerk voor op basis van aangeleverde specificaties en tekeningen. Met de machines waarmee je werkt kunnen diverse materialen worden bewerkt. Instellen, afstellen en het onderhouden van machines behoort o.a. tot het takenpakket van de CNC operator. Vaak wordt de functie CNC operator gecombineerd met de functies CNC draaier en CNC frezer.

 

Waar werk je als CNC operator?

Als CNC operator kan je part- en fulltime bij ons in dienst komen, dagen en uren zijn in overleg. Je werkt regelmatig in groepsverband (je collega's in de werkplaats) en is het dus belangrijk dat je goed kunt communiceren en kunt samenwerken.

 

Welke competenties heeft een CNC operator?

Het is belangrijk dat je als CNC operator kennis hebt van de juiste software en hardware van de machine waarmee je werkt. Doordat je met verschillende materialen werkt is kennis en handigheid met gereedschappen erg essentieel. Daarnaast ga je te werk aan de hand van instructies en tekeningen en is het handig als je hier enige kennis over hebt of bereid te zijn dit te leren.

Wat wij ook belangrijk vinden voor jou:

  • Wij zijn een groeiend bedrijf dat van plan is te investeren in nieuwe machines
  • Zelf kan je klein onderhoud verrichten aan de machine
  • Maak het bij ons jezelf ‘eigen’, wij willen iedereen een fijne werkomgeving bieden
  • Neem initiatief qua ontwikkelingen, wij staan altijd open voor nieuwe visies en ideeën
  • Er is binnen ons bedrijf altijd wel mogelijkheid voor ontwikkeling/doorgroeien

 

Wat doen wij?

Kluster werkt zowel nationaal als internationaal. Reeds veel opdrachten zijn er al gemaakt en geplaatst in diverse landen in Europa. Ook in en rondom Amsterdam is Kluster vaak aan het werk om projecten te realiseren. Wij verzorgen en begeleiden gehele interieurs.

 

Wat bieden wij?

  • Een familiaire werkomgeving bij een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Locaties inrichten van klanten uit het hoge segment
  • Fijne werkomgeving
  • Goede werksfeer

 

Aanvullende informatie:

 

Werktijden: 07.00 - 16.00 uur (dagen in overleg, fulltime is op basis van 38,75 uur)

Salaris: Naar ervaring (volgens de cao Meubelindustrie en Interieurbouw)

Contracttermijn:  ½ jaarcontract, indien wij van beide kanten tevreden zijn met de samenwerking, zal er een contract van 1 jaar opgesteld worden.

Jij zal voorafgaand aan je contractdienst een dagje meelopen in de werkplaats.. Tijdens deze dag zal je de dynamiek van het bedrijf leren kennen en kan je kijken of wij de juiste fit zijn voor jou.

 

Is deze vacature wat voor jou?

Stuur dan een mail met jouw CV naar sylvanaschaasberg@kluster.nl