Tv-meubels

Optimaal genieten van uw tv-installatie doet u met een op maat gemaakt tv-meubel. Hierin komt uw televisie nog meer tot zijn recht en geniet u nog meer van uw kijkervaring.

Maatwerk

Kluster voorziet in op maat gemaakte tv-meubels die passen in ieder interieur en in iedere ruimte. Wij bieden ruime keuze in materiaalsoort, afwerkingsmethode, kleur en maatvoering.

Afwijkende maatvoering

Heeft uw woning afwijkende vormen of maatvorming zoals lastige hoeken of ronde vormen? Ook hierin kunnen wij voldoen. Wij meten eigenhandig de ruimte op waarin het meubel geplaatst wordt en komen samen met u tot een ontwerp dat u en uw woning past.

Opbergruimte en presentatieruimte

Tot slot kunt u uw wensen met ons te bespreken betreffende opbergruimte, zoals ruimte voor bekabeling en randapparatuur, en presentatieruimte.

Meer weten?

Voor particulieren is het op maat laten maken van een tv-meubel een uitstekende mogelijkheid om in uw woning het leefplezier en de kijkbeleving te vergroten. Wilt u meer weten over de mogelijkheid uw tv-meubel op maat te laten maken? Bel 0229 – 47 95 96 voor meer informatie of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Terug naar overzicht

Contact

Kluster v.o.f.
Netwerk 124, 1446WR Purmerend
KVK: 36040558

0299 47 95 96

Openingstijden

Kantoor:          Ma t/m vrij     09.00 tot 17.30
Showroom:     Ma t/m vrij     09.00 tot 17.00
                         Zaterdag        alleen op afspraak