Slaapkamers

Een boomhutbed voor uw zoon, een bedstee voor uw dochter of een luxe maatwerk slaapkamer met inloopkast voor u en uw partner. Samen met u gaan we om de tafel, tekenen uw wensen uit en gaan over tot uitvoering van de opdracht. Ondertussen kunt u uitkijken naar uw heerlijk comfortabele slaapkame

Kom tot rust

De slaapkamer is de plek bij uitstek waar u en uw gezinsleden zich in alle rust kunnen terugtrekken. Het is de plek waar wordt geslapen en uitgeslapen. Daarom is het belangrijk een ruimte te creëren waar u zich prettig voelt en voor het slapen gaan nog even tot rust kunt komen.

Comfort in de slaapkamer

Een rustige uitstraling en voldoende bergruimte is een aantal mogelijkheden om uw slaapkamer tot een fijne omgeving te laten zijn. Dit kan bijvoorbeeld door een kastenwand in de muur te laten verzinken. Voor nog meer comfort in uw slaapkamer kunt u denken aan een inloopkast of een in de kastenwand verwerkt televisiescherm.

Slapen als in een hotelkamer

Een veelgevraagd item is de zogenaamde 'hotelslaapkamer'. Een hotelkamer is knus door veelal donker kleurgebruik en zachte materialen, biedt mogelijkheid tot relaxen en is vaak direct aangesloten op de badkamer, al dan niet met bad. In het ontwerp van uw slaapkamer kunnen wij bij een voldoende grote ruimte rekening houden met uw wens een hotelkamerslaapkamer te vervaardigen. Dit doen wij bijvoorbeeld door de ruimte op te splitsen in delen, waardoor er een ruimte ontstaat voor baden en een ruimte voor slapen.

Kinderkamer: rust & inspiratie

Ook voor de kinderen is de slaapkamer hun eigen plekje, waar ze kunnen ontspannen, ontwikkelen, geïnspireerd raken en hun creativiteit kwijt kunnen. Zo spreekt een bed in de vorm van een boomhut bij kinderen altijd erg tot de verbeelding. Meisjes geven de voorkeur aan een bedstee of prinsessenkamer. Ook deze concepten kunnen wij voor u realiseren.

Meer weten?

Hoe groot of klein de slaapkamer ook is, wij vinden altijd een maatwerk oplossing die past bij uw wensen en mogelijkheden voor de slaapkamer van uw zoon, dochter of uzelf. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden het op maat laten maken van uw slaapkamer? Bel 0229 – 47 95 96 voor meer informatie of stuur een e-mail via ons contactformulier.

 

Terug naar overzicht

Contact

Kluster v.o.f.
Netwerk 124, 1446WR Purmerend
KVK: 36040558

0299 47 95 96

Openingstijden

Kantoor:          Ma t/m vrij     09.00 tot 17.30
Showroom:     Ma t/m vrij     09.00 tot 17.00
                         Zaterdag        alleen op afspraak