Meubelspuiterij

Verbouwen of verhuizen? Met een likje verf van onze meubelspuiterij is de keuze snel gemaakt! Door deuren en meubels als kasten of uw keuken van een nieuwe kleur te voorzien, creëert u in een handomdraai een eigentijdse look in huis.

Moderne kleur

Wat trendy was toen u uw keuken kocht, kan nu gedateerd aandoen. U speelt daarom met de gedachte aan een nieuwe keuken in een moderne kleur. Zonde, want uw keuken is kwalitatief nog helemaal in orde.

Keukenfrontjes spuiten

Onze verspuiterij biedt hier de oplossing. In onze spuiterij werken 2 zeer kundige specialisten die de frontjes van uw keuken voorzien van een perfect laagje kleur in iedere gewenste kleur, van opvallend trendy tot tijdloos traditioneel. Zo creëert u voor een relatief lage prijs in een handomdraai een geheel nieuwe look in huis.

Meubels in de gewenste kleur spuiten

Keukenfrontjes spuiten is slechts een greep van de diensten die wij in de verfspuiterij leveren. Naast het spuiten van keukenfrontjes spuiten wij onder andere de volgende meubelstukken in iedere gewenste kleur:

  • deuren
  • stoelen
  • tafels
  • kasten

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het laten overspuiten van uw keukenfrontjes of andere meubels? Bel 0229 – 47 95 96 voor meer informatie of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Wilt u andere meubelstukken laten spuiten? Maak het aan ons kenbaar en wij kijken of wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Terug naar overzicht

Contact

Kluster v.o.f.
Netwerk 124, 1446WR Purmerend
KVK: 36040558

0299 47 95 96

Openingstijden

Kantoor:          Ma t/m vrij     09.00 tot 17.30
Showroom:     Ma t/m vrij     09.00 tot 17.00
                         Zaterdag        alleen op afspraak