Keukens

De keuken is het middelpunt van het huis. In de keuken wordt geleefd, gelachen, gegeten met het gezin, gedronken met vrienden en worden plannen gemaakt. Zoals die voor een nieuwe keuken bijvoorbeeld. Of u nu voor modern design, landelijk of rustiek gaat: wij helpen u graag met het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van een passende keuken voor uw situatie, leefstijl en ruimte.

Rustieke keuken

Een rustieke keuken kenmerkt zich door gebruik van stoere materialen met een minimale afwerking. Denk aan een gegoten betonnen aanrechtblad. Dit wordt vaak gecombineerd met keukenkastjes in een donkere, ongelakte houtsoort of steigerhout met ijzeren grepen. De look is grof en robuust en wordt ook wel ‘shabby chique’ genoemd.

Landelijke keuken

De landelijke keuken doet denken aan de keuken in een boerderij op het platteland van vroeger. De landelijke keuken roept daarmee nostalgie op en is perfect als gezinskeuken. De landelijke keuken is vaak mat-wit van kleur of wordt uitgevoerd in licht, gelakt hout. De look is iets stoer, maar geraffineerder en verfijnder dan de rustieke keuken. Dit komt terug in de krullen en versieringen op en in het hout. Het aanrechtblad heeft veelal een lichte kleur, wat de look zacht maakt. De landelijke keuken combineert mooi met een schouw en ouderwets fornuis.

Moderne designkeuken

De moderne designkeuken van nu is strak, wit met een fel accent en glanzend. Hoeken zijn haaks en lijnen hard. De keuken beschikt over de laatste snufjes op keukengebied, zoals soft-close lades en een Quooker. De designkeuken is fris en geeft een open gevoel.

Woonkeuken met kookeiland

Koken is booming. De thuischef haalt alles uit zijn kookhobby met een mooi afgewerkte, degelijke en ruime keuken met kookeiland. Terwijl de kok aan zijn kookeiland een maaltijd bereidt, kletst hij met zijn gasten die op barkrukken aan het kookeiland alvast een glas wijn drinken. Deze thuischef is de meeste tijd in de keuken te vinden en daarom is voor hem of haar de woonkeuken met kookeiland een perfecte oplossing.

Vakmanschap

Kluster ontwerpt en vervaardigt keukens voor particulieren. Onze keukens zijn het resultaat van vakmanschap: onze specialisten hebben ruime ervaring op hun vakgebied. Onze keukens zijn maatwerk; ze worden volledig aangepast aan uw wensen en mogelijkheden. Zo kunt u er zeker van zijn dat er van uw keuken van hoge kwaliteit en uniek is.

Meer weten?

Toe aan een nieuwe keuken? Kluster helpt u graag bij het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van uw droomkeuken. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0229 – 47 95 96 voor meer informatie of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Terug naar overzicht

Contact

Kluster v.o.f.
Netwerk 124, 1446WR Purmerend
KVK: 36040558

0299 47 95 96

Openingstijden

Kantoor:          Ma t/m vrij     09.00 tot 17.30
Showroom:     Ma t/m vrij     09.00 tot 17.00
                         Zaterdag        alleen op afspraak