Kastenwanden

Inbouw kledingkast met inbouwverlichting

Kant-en-klare kledingkasten sluiten vaak net niet mooi aan. Zonde, want hierdoor wordt niet optimaal gebruik gemaakt van de ruimte in de slaapkamer. De bovenkant van de kast wordt daardoor gebruikt als bergruimte, wat ontsierend is voor het aangezicht. Een oplossing is een volledig op maat gemaakte kledingkast, die in de breedte en hoogte van uw slaapkameer naadloos aansluit. Zo heeft u meer dan voldoende bergruimte voor uw kleding, schoenen en linnengoed. Met ingebouwde verlichting ziet u nooit meer een kledingstuk over het hoofd.

Inloopkast

Helemaal van nu is de inloopkast. A big girl’s dream, maar zeker niet alleen voor vrouwen. Sterker nog: veel samenwonende paren stellen tegenwoordig een volledige kamer ter beschikking aan hun kleding, waardoor de kamer wordt omgetoverd tot inloopkast.

Ook de inloopkast kunt u door ons volledig op maat laten maken. Heeft u veel schoenen met een hak? Hangt u uw kleding het liefst op? Of heeft u lange mantels? Dan houden wij in ons ontwerp hier rekening mee. Uiteraard heeft u volledig zeggenschap over de materiaalsoort, afwerking en kleur van het ontwerp.

Eigen ontwerp

Alles is mogelijk door ons specialistische maatwerk. U presenteert ons uw wensen, wij zorgen voor het ontwerp, de vervaardiging en plaatsing van de kastenwand, inbouwkast en inloopkast.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een op maat gemaakte kastenwand, inbouw kledingkast, inloopkast of een zelf ontworpen kastenwand voor in uw woning? Bel 0229 – 47 95 96 voor meer informatie of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Terug naar overzicht

Contact

Kluster v.o.f.
Netwerk 124, 1446WR Purmerend
KVK: 36040558

0299 47 95 96

Openingstijden

Kantoor:          Ma t/m vrij     09.00 tot 17.30
Showroom:     Ma t/m vrij     09.00 tot 17.00
                         Zaterdag        alleen op afspraak