Computermeubels

Stel: u heeft een ruimte in huis die u wilt inrichten als werkruimte en u heeft tot in detail in uw hoofd hoe het computermeubel eruit moet zien. Bij Kluster brengen wij uw idee voor het ontwerp van uw computermeubel over op papier en vervaardigen uw bureau op maat exact naar uw wens.

Maatwerk computermeubel

Een computermeubel is een bureau met geïntergreerde functionaliteiten die het op het meubel werken met een computer veraangenamen. Denkt u aan een net afgewerkte open gleuf in het bureau voor geleiding van snoeren en kabels en ruimte om opgerolde snoeren en kabels netjes in op te bergen. Daarnaast voorziet Kluster het op maat gemaakte computermeubel uiteraard van voorzieningen die veilig en gezond werken mogelijk maken. Tijdens de vervaardiging van uw bureau doen wij dit naar wens door het werkblad van het computermeubel in hoogte verstelbaar en kantelbaar te maken.

Mogelijkheden gepersonaliseerd ontwerp

Kluster levert maatwerk. Hierdoor kunnen wij uw computermeubel volledig aan uw wensen laten aansluiten. Kluster gaat geen uitdaging uit de weg en denkt graag mee in het ontwerp van uw computermeubel. U kiest zelf de vorm, kleur, materiaal en afmeting. Wij schetsen uw ontwerp en gaan over tot vervaardiging van uw computermeubel. Tot slot leveren wij uw meubel bij u thuis af. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het laten ontwerpen en op maat laten maken van uw computermeubel? Bel 0229 – 47 95 96 voor meer informatie of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Terug naar overzicht

Contact

Kluster v.o.f.
Netwerk 124, 1446WR Purmerend
KVK: 36040558

0299 47 95 96

Openingstijden

Kantoor:          Ma t/m vrij     09.00 tot 17.30
Showroom:     Ma t/m vrij     09.00 tot 17.00
                         Zaterdag        alleen op afspraak