Particuliere diensten

Keukenkastjes in een trendkleur laten spuiten, een nieuw interieur laten ontwerpen, vervaardigen en plaatsen, een op maat gemaakte, multifunctionele kastenwand voor in uw woonkamer en meer grote en kleine projecten op interieurgebied; bij Kluster draaien we er onze hand niet voor om.

 

 

Keukens

De keuken is het middelpunt van het huis. In de keuken wordt geleefd, gelachen, gegeten met het gezin, gedronken met vrienden en worden plannen gemaakt. Zoals die voor een nieuwe keuken bijvoorbeeld. Of u nu voor modern design, landelijk of rustiek gaat: wij helpen u graag met het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van een passende keuken voor uw situatie, leefstijl en ruimte.

Lees meer

Slaapkamers

Een boomhutbed voor uw zoon, een bedstee voor uw dochter of een luxe maatwerk slaapkamer met inloopkast voor u en uw partner. Samen met u gaan we om de tafel, tekenen uw wensen uit en gaan over tot uitvoering van de opdracht. Ondertussen kunt u uitkijken naar uw heerlijk comfortabele slaapkamer.

Lees meer

Kastenwanden

Tot in de puntjes afgewerkte kastenwanden, een inloopkast of inbouwkledingkast, aangepast op uw bezittingen en met goede inbouwverlichting zodat u nooit meer iets over het hoofd ziet. Het is misschien iets dat u altijd al hebt gewild. Met onze maatwerkservice is de perfecte kastenwand ook in uw huis mogelijk!

Lees meer

Tv-meubels

Optimaal genieten van uw tv-installatie doet u met een op maat gemaakt tv-meubel. Hierin komt uw televisie nog meer tot zijn recht en geniet u nog meer van uw kijkervaring.

Lees meer

Computermeubels

Stel: u heeft een ruimte in huis die u wilt inrichten als werkruimte en u heeft tot in detail in uw hoofd hoe het computermeubel eruit moet zien. Bij Kluster brengen wij uw idee voor het ontwerp van uw computermeubel over op papier en vervaardigen uw bureau op maat exact naar uw wens.

Lees meer

Meubelspuiterij

Verbouwen of verhuizen? Met een likje verf van onze meubelspuiterij is de keuze snel gemaakt! Door deuren en meubels als kasten of uw keuken van een nieuwe kleur te voorzien, creëert u in een handomdraai een eigentijdse look in huis.

Lees meer

Contact

Kluster v.o.f.
Netwerk 124, 1446WR Purmerend
KVK: 36040558

0299 47 95 96

Openingstijden

Kantoor:          Ma t/m vrij     09.00 tot 17.30
Showroom:     Ma t/m vrij     09.00 tot 17.00
                         Zaterdag        alleen op afspraak