Werkwijze

Ontwerpfase

Als klant heeft u volledige zeggenschap over uw eindproduct. Kluster denkt met u mee en voorziet u gevraagd en ongevraagd van advies. Wij maken wat u wenst en streven ernaar uw creatieve verlangens optimaal te combineren met het vakmanschap binnen ons bedrijf.

Samen met u komen we tot het perfecte ontwerp voor het te vervaardigen product of interieur. Door te maken wat u als opdrachtgever wenst ontstaat een uniek, maatwerk product waar de nodige creativiteit aan ten grondslag ligt.

Uitvoerende fase

Onze uitvoerend specialisten gaan voor u aan de slag om tot een op maat gemaakt eindproduct te komen. Zijn wij verantwoordelijk voor uw bouwproject, dan zorgen wij ervoor dat alle materieel en specialisten op de juiste tijd in het project aanwezig zijn en tot uitvoering overgaan.

U blijft naar wens te allen tijde betrokken bij de vervaardiging en uitvoering van uw product of project. Wilt u eens komen kijken hoe het gaat met de voortgang? U bent van harte welkom!

Kluster is betrokken

Kluster is betrokken bij haar klanten. Daarom gaan onze binnendienstmedewerkers bijvoorbeeld altijd mee met de buitendienstmedewerkers wanneer zij een meubel afleveren en plaatsten. Zo voorkomen we onduidelijkheden op de plek van plaatsing. Degene die het meubel maakte weet immers het beste waar ieder onderdeel voor bedoeld is. Dit heet bij ons geen service; dit is voor ons vanzelfsprekende betrokkenheid bij u als klant.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten en vanzelfsprekende betrokkenheid? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier en wij vertellen u graag meer!